Om mig

Jeg valgte tilbage i 2013 at bruge triatlon som “midlet” til en livsstilsændring og kørte allerede i sommeren 2014 mine to første halve Ironman. i 2015 debuterede jeg på den hele distance i Herning/Billund og havde min første udlandstur til et halv ironman stævne i Köln. I 2016 gennemførte jeg Ironman Maastricht og en halv Ironman til Challenge Danmark.

Jeg begyndte at træne, fordi jeg i sommeren 2013 vejede 160 kg. Folk i min omgangskreds begyndte at blive bekymret for mit helbred, og derudover blev jeg til det årlige sundhedstjek hos lægen, præsenteret for nogle ret foruroligende tal. Det fik mig til at indse, at der skulle gøres noget, herefter startede træningen, hvor målet til at starte med var at gennemføre en 4:18:4. Hurtigt tog træningen, lysten og energien dog fart. Målene og drømmene blev større og jeg valgte målrettet at gå efter Ironman titlen. En titel jeg i år (2017) forhåbentlig får for 3. år i træk.

Jeg sidder til daglig som partner i et webbureau der hedder OnlinePlus i Odense. Her lægger jeg mange timer i en presset hverdag med mange arbejdsopgaver, derfor er planlægning en vigtig del af min hverdag, både hvad angår mad og træning.

Husk:

Gør det for dig selv og ikke for alle andre.