Triathlon for alle

SEPTEMBER
19,
2017

Der skulle testes en masse ting i dag og så skulle jeg køre i et tempo der passede til ironman distancen som jeg skal køre i Frankfurt i juli.

Svømningen startede lidt kaotisk, men jeg fik hurtigt en fin rytme, især når man tænker på at det var første svømmepas i mere end to måneder ?.
Jeg svømmede i ca 39 minutter og svømmer en del “for langt” (skævt). Jeg kommer ud af vandet med en rigtig god fornemmelse og får et lavet et (for mig) hurtigt skifte til cyklingen. Og så begynder dagen i helvede ellers.

Efter 6 kilometer fornemmer jeg hurtigt at der er noget galt på cyklen da min forskrifter pludselig ikke vil skifte. Jeg tænker at det må være en løs forbindelse, så det resulterer i at jeg må køre på lille klinge, jeg overvejer her kraftigt om jeg bare skal stå af. Jeg vælger dog at fortsætte da jeg har ok fart på cyklen (langt fra hvad jeg kan, men acceptabelt). Efter 58 kilometer stopper legen, pludselig sætter bagskifteren også ud. Så var der én mulighed, at køre de sidste 32 kilometer i ét og samme gear, tilmed et af de aller laveste. Jeg kører de sidste 32 kilometer med en kadence på over 100 og finder aldrig en rytme og både hovedet og benene er ved at stå helt af og jeg har tilmed fået indtaget noget energi maven ikke kunne tåle så jeg når lige at kaste op.

Jeg bliver enig med mig selv om at stå af når jeg kommer ind fra cyklingen – kommer rundt med 31,2 i snit.

Jeg sætter cyklen i T2 hvor Martin står, da han desværre er udgået og han motivere mig til lige at prøve at løbe lidt af ruten. Det gør jeg så. Efter få kilometer står det ud af “begge ender” mavekramper og dårligt humør resultere i en meget lang gåtur. Pludselig finder jeg dog en smule rytme og der er nogle fine kilometer med ok tempo, så starter mavekramperne igen og toiletbesøgene igen. Her er jeg dog så skide stædig at jeg vælger at gå/lunte til mål.

Jeg kommer rundt i 2.37 i snit (mega langsomt).

Samlet tid 6.15 og ca 35-40 minutter langsommere end hvad jeg laver på en ok dag.

Jeg tænker at alle fejlene er begået nu, så resten af sæsonen må blive fin.